My HeartBeat ^^

Sunday, December 20, 2009

Si Cumel :)

Petang tadi aku pergi besday party cousin aku, Syafiq.. x tau la nape tahun ni ramai pulak yang rajin wat besday party.. Cam biasa kalau da semua sedara-mara aku berkumpul of cos da jadi cam kenduri pulak.. Big family kan.. hehe.. The important is aku suke tengok keletah si cumel Danish and Qayum.. Dapat la snap pix cumel dorang.. Enjoy :)


*This is me with Danish :)


 * Budak tecik yang kiut :)


*Qayum pun cayunk Danish :) 





* The truth is aku sayang sangat Danish dan aku harap dia akan dapat kehidupan yang lebih baik di masa depan...
 


2 comments:

zack zukhairi said...

gambar second tu comel. cam aku kecik2. hakhak!

Ira Hani said...

Tengok comel je, sume nak ngaku cam dia.. hak2 :P