My HeartBeat ^^

Saturday, January 30, 2010

New comer yang sangat cute :)

Erm.. siapakah dia?? hehe dia adalah puteri kawan aku, Iju.. Her name is Syura Qistina.. 
Petang tadi aku ajak Za ngan she g Lumut tengok anak Iju yg baru lahir tu..



I'm so happy to see she's happy with her new life and also new princess..
Suke tengok kawan2 yang da bahagia ngan pasangan dorang..
Ramai jugak kawan2 ak yang da kawen and da ade anak pun..
Aku ni xtau lagi ape yang ditakdirkan untuk masa depan aku..
Bila la time aku pulak nak married.. Sapelah future husband aku tu..
Erm jauh lagi kot nak sampai mase tu.. Aku pn study lagi..
xbole la gatal2 nak fikir pasal kawen lak.. hehehe
At least i'm happy to see my friends happy with their life..
Just waiting for my turn too =)


4 comments:

Yusoff said...

Wah, tengok baby baru, comelnya...nice blog here.

Ira Hani said...

Thanx :)

zack zukhairi said...

bile tgk gmbr baby,
teringin plak nak ada baby..
huhu

Ira Hani said...

cepat2 abes blajar tu..
bole cepat kawen.. huuhu