My HeartBeat ^^

Tuesday, January 19, 2010

Hani Tarmizi...

Disebabkan nama tu aku menjadi famous jap ari ni.. Semuanya gara2 ade org name same ngan aku da bagi org Sarawak bengang dengan statement dia.. Tapi aku lak yang jadi mangsa keadaan.. Nasib baik kekeliruan ini dapat diselesaikan.. Semuanya sebab dorang google nama aku then kuar page blog aku ni lak.. So dorang ingat aku la orang yang dorang cari tu.. Tiba2 dalam sejarah ari ni ramai lak yg masuk chat box aku..

Tapi aku cool je.. Mara kejap je.. Bile semuanya da jelas aku x de ar nak amek ati ke apa.. Benda kecik je pun.. x kisah ar.. x penting pun.. Close case..!!!

Malam ni first time masak besar ngan housemate aku.. Salu kalo x makan kat luar pun, duk ngadap mee segera je.. Punya malas nak masak anak dara kat umah ni.. hahaha.. Menu malam ni tomyam campur, Cendawan goreng tepung ngan telur dadar je.. Mantap beb.. hehe

Semua sibuk duk ngantar kat cik abang.. Nasib ar cik abang aku jauh nun di sana.. So x dapat la hantar kat kamu.. sowy dear.. Ntah bila nak bagi kamu rase saye masak.. hihihi.. mesti termimpi2.. hahaha.. pasan abes cik ira ni ;p

5 comments:

Puteri Nur IzzEdah said...

=) ehehe...salah nama tuh mg selalu arh. tapi harapnya awak takde la macam org yg diorang cari tuh. =)

=peace-kasi1MALAYSIAnyer=

銀製_の刃 said...

Kesian..tak pasal2 jd mangsa..tak pe..pengalaman hidup tuh..saba ye dikk..



~maju lah UiTM utk Bumiputera~

Ira Hani said...

haha.. xpe2.. no hal la :)

darth one said...

assabru minal iman..

nuke said...

sian u..lagipun u ni comel..bole berkenalan