My HeartBeat ^^

Monday, March 14, 2011

Time Kasih Daun keladi ^^

awat orang suke cakap time kasih kat daun keladi eh?? Cam la daun keladi tu yang tolong kita.. huhuhu... Actually nak cakap time kasih kat adek aku.. Even dia akan membuatkan aku ketaq lutut selama seminggu.. haha ^^

Minggu ni dia yang akan hantar aku g kerja coz cik azie ngan cik sue masing2 ade hal.. Mane aku x ketaq lutut, budak ni bawa motor laju cam pelesit.. Bukanlah aku x biasa merempit ngan dia, tapi ditambah dengan kesejukan di pagi hari tu la yang wat aku xtahan.. huhu.. Tapi kena gak cakap time kasih kat dia.. kalo xde dia, sape lak nak hantar aku.. ^^


p/s : Nasib baik naik motor adik aku yg lagi sorang tu.. kalo kena naik RXZ dia, terbang da kot aku.. haha (^_^)

2 comments:

Nurun said...

terima kasih daun keladi tu like pantun. mcm orang cakap nasi lemak buah bidara. bkn ade org mkn nasi lemak dgn buah bidara pun. an? an?

Ira Hani said...

hihi tau pantun.. saje je ^^