My HeartBeat ^^

Thursday, April 1, 2010

Pilihan Terbaik?

Pernah dengar x orang ckp.. Lebih baik pilih org yg sayang kita, daripada org yg kita sayang, tp dia x syg kita.. Erm.. so kalau korang kena pilih antara dua ni, mana yang korang akan pilih?

Dulu aku pernah fikir gak benda ni.. masa tu aku rasa if aku kena pilih antara dua ni, aku tentu akan pilih org yg sayang aku tu.. Aku ingat aku akan hepy as long as ada org syg aku... Tapi hari ni aku rasa semua tu langsung x betul.. Even ada orang yg betul2 sayang aku, tapi kalau aku langsung xde perasaan kat dia, aku cuba paksa hati aku pun, aku tetap xleh terima orang tu.. So cane nak hepy kalau terpaksa je terima orang tu...

Jadi hari ni aku tukar fikiran.. Walau macam mana pun, kita hanya akan hepy dengan orang yg kita betul2 sayang dan dia juga sayang kita balik.. Tapi kalau org tu x sayang kita pun, kita masih bole rasa hepy bila kita tengok dia hepy, kalau kita betul2 ikhlas sayang dia.. Biarlah dia bahagia, even dengan orang lain.. Sebab kita xtau apa rancangan Tuhan utk kita pulak.. Mungkin dia biar kita tunggu lama sikit utk mendapatkan sesuatu yg paling istimewa dan terindah..

So today I just smiling when I lose someone that I love most, even i feel hurt inside.. And I still smiling when I see someone that I like hangout with his girl, coz I know he is hepy ( hey I just 'like' him :p ) And also I smiling cause I have very special people around me.. Laini, Bida, Ayu and everyone here.. I laugh every single day with them.. Thanx babes for alwayz cheer me up everyday..

Best dapat kenakan dorang hari ni.. Kebetulan pagi tadi teringat hari ni 1 April.. Terus fikir cara nak kenakan dorang.. Akhirnya.. Sebelum ni asek aku je jadi mangsa keadaan kan.. So thanx kat korang cause believed my fake story..hehehe :p

1 comment:

Mr.nOb0Dy said...

haha cm dlm dilema jer
tpi btol la sbb klo kte stick ngan orng yg syng kte tpi klo kte x syng dye kte cm hipokrit kt diri kte n maen2 kn prasaan dye