My HeartBeat ^^

Sunday, February 21, 2010

2.48 a.m..

kenapa xleh tdo ar malam ni? balik je sri iskandar ttbe xleh tdo lak.. kalo kat umah aku, da lena diulit mimpi da ni.. Saje je aku blk awl.. Konon2 nak mencari ketenangan sorang2 kat cni.. of cos sume org blk esok kan.. Tapi ade gak yang nak teman aku.. Kawan aku najwa,dia ckp housmate dia lom blk. Takot nak tdo sorang2.. ok xpela aku xkisah pun..

Sampai je petang td, tetiba mood rajin aku dtg.. Abes satu umah aku kemas, mop lantai segala.. Then siap iron bj ntok seminggu.. Sakit lak pinggang.. hehe.. Then chatting ngan ayie n bill jap.. Opss amer jugak.. Then sume nak tido aku terpinga2 lagi xleh nak tido.. Ermm byk lg benda aku planning nak buat esok.. nak basuh kasut ntok family day mgu dpn.. basuh baju dlm bakul 2.. then tgk blk asignment2 yg x bersentuh time cuti tu.. And ade plan nak dinner ngan 2 org yg aku da jnj nk blanje dr sem lps lg.. Kalo jadi ar..super-duper bz tol la dia ni.. 

Yang pasti kena cari balik semangat ntok study.. Yeah.. Dat is the most important thing.. minggu ni ade test n kuiz plak tu.. cukup2 la cuti.. Now back to the busy world again.. Before cuti ari tu byk gila kerja sampai 2 ari aku terbangun lmbt sebab tdo lmbt pya psl.. Nsb baik group aku xyah present time aku xdtg 2.. kalo x habis markah aku.. huhu..

ok cukup merepek.. Ni la cite org xleh tido.. haha :P

1 comment:

So Close 2213 said...

hi adik ira, melalui nuffnang akk kenal adik, akk pn pelajar acc uitm tp dipl but epjj..ingat nk kenal2 ngan adik bleh share anything bout accounting ni..klu sudi..mai jengah blog akk kita share everything lak..cheriioo