My HeartBeat ^^

Tuesday, December 7, 2010

Menitis juga air mataku

Rasanya dah lame air mataku berhenti menitis di pipi ini. Tapi hari ni ia menitis kembali. Sumenya gara-gara terbace cite sedih kat blog cik myzajane.. Erm dia memang seorang yang sangat tabah.. Dia baru kehilangan seseorang yang sangat dia kasihi.. Air mata aku x dapat berhenti membaca cerita dia.. Aku dapat bayang kan macam mane perasaan dia mase tu.. Berat sangat ujian yang dia terima.Tapi dia masih mampu bertahan sampai hari ni.. Aku agak kagum dengan dia..

Apalah sangat kalau nak dibandingkan dengan masalah aku.. At least orang yang aku sayang tu masih berada di atas muka bumi ni walaupun bukan lagi di sisi aku.. At least aku masih boleh mendengar suara dan melihat dia kalau aku nak..

Cuma mungkin bukan jodoh aku dengan dia.. Sape yang boleh menduga hati manusia.. Hanya Allah yang tau hikmah di sebalik setiap kejadian tu.. Dia tetap insan yang masih bertakhta di hati aku.. Aku harap dia akan sentiasa berbahagia walaupun bukan aku yang menjadi pilihan dia.. Aku xpernah lupakan semua kenangan aku dengan dia.. Mungkin aku hanya menipu diri sendiri andai aku katakan aku dah lupakan dia.. Tapi kalau itu yang terbaik untuk diri aku, ape salahnya kan….

No comments: