My HeartBeat ^^

Monday, January 24, 2011

Sorry sebab kamu jadi mangsa keadaan..


Kalau fikir2 balik, aku kesian kat sorang kawan aku ni. Dulu dia salu jadi tempat aku meluahkan perasaan. Salu citer problem aku kat dia. Tapi sekarang kalau dia citer problem dia ngan bf dia, aku cam malas je nak dengar. Sebabnya perangai bf dia tu sebiji cam perangai ex-bf aku dulu. Aku dah fed up nak layan lelaki2 yang just anggap perempuan ni macam barang permainan...

Bila dia citer pasal bf dia tu, aku mula la nak cakap "lelaki sume same je".. Kalau ikut hati aku, nak je cakap kat dia, lupakan je la lelaki camtu. Tapi kesian pulak, orang dah sayang bukan senang nak lupakan.. Even bf dia tu kawan aku gak, tapi benci la orang camtu. Bila nak, bukan main lagi manis je cakap. Bila dah x nak, senang2 je nak campak eh..???

X boleh ke wat something tu dengan ikhlas? X boleh ke kalau dah berjanji tu, xyah nak memungkiri? X boleh ke kalau dah sayang kat sorang tu, setia pada yang satu tu je? Kalau lah semua orang boleh buat camtu, mesti dunia ni aman je kan.. Huhu.. Impian tinggal impian je la.. Kalau dah namanya manusia, susah la nak cari orang yg sempurna camtu..

So kepada lelaki2 yang rase dia tu lidah bercabang ke, buaya darat ke, buaya tembaga ke, sila jauhkan diri kamu dari aku.. Malas nak layan... Sila bace di sebelah, I HATE LIER... Sekian, terima kasih..

p/s: Inchik Lipas jangan marah ye, saye x tujukan pade semua lelaki. Cuma pade yang berkenaan je.. (Dia dah pesan jangan cakap sumer lelaki same je.. huhu ^^)

3 comments:

MayyenYesuCLouD said...

hehe so sis u skrg suka sape mesti hanya doo joon dgan taeyang kan?i tak pernah ade bf macam u tapi hubby ku dlm hati i hanya yesung oppa je.hehe i tak mau cari bf skrg i hanya mau yesung dlm hidup i.klu i dpt jumpa bf ku yg seiras muke yesung,sama sama ada hati yg baik,ikhlas dlm percintaan i sudah blh hepi.its quite difficult to love someone frm korea cuz umur oppa dgn i jauh sgt.i hanya umur 21 and dia sudah berumur 27 thn ni.far gap kan?tak tau la i ada jodoh dgn oppa yesung tak?do u belif in luck sis?

Ira Hani said...

yeah sometimes.. hehe erm in my heart right now is actually Yong Jun hyung Beast.. it's always change.. hehe.. maybe because i just admire them, not really in love with them.. if it is a real love, it will be "cinta tak kesampaian".. hehehe ^^

MayyenYesuCLouD said...

i now just thinking bout yesung.i missed SS3 last saturday didnt go uknow....how much i miss yeppa.second time didnt go since last yr.haisss sad la.