My HeartBeat ^^

Sunday, January 30, 2011

Mimpi my Sweetheart

Malam tadi aku dapat satu mimpi yang sgt best.. aku rase cam impian jadi kenyataan, even dalam mimpi je.. hehe.. Sebabnya semalam aku baru tulis dalam my note pasal benda ni.. Tiba2 dah jadi kenyataan dalam mimpi pulak.. Suke sgt even mimpi je.. hehe..

Actually bukan benda besar sgt pun.. Jz aku mimpi jumpa Artis korea yang serius memang aku nak sangat-sangat jumpa.. Tapi dalam ramai2 yg masuk mimpi aku malam tadi, 2 orang je yang aku ingat iaitu my sweetheart Doo Joon [Beast] and Tae Yang [Big Bang]..
 
*Doo Joon

Aku mimpi aku terpilih utk tgkap gambar ngan dorang pas abes konsert, excited gile aku nampak muka Doo Joon. Tapi Tae Yang cam sombong je xnak layan aku.. Tetiba dia datang balik kenyit mata kat aku.. Sweet giler.. Best best.. ^^ Dalam mimpi pun jadi la kan.. hehe =)
 
*Tae Yang yg sweet

Serius aku baru tulis note ni semalam ^^


3 comments:

MayyenYesuCLouD said...

wah your so lucky to dream about them.haha i never dream of any korean artists before...my fren always does.

Ira Hani said...

maybe i think about them too much till they appear in my dream.. hehe ^^

MayyenYesuCLouD said...

oh i see me too always thinkin of kpop artists especially my yesung,tapi diorang tak pernah muncul dlm mimpiku.